Nieuwe+eigenaar+circuit%2D+en+eventlocatie+Rijvaardigheidscentrum+Lelystad
Nieuws

Nieuwe eigenaar circuit- en eventlocatie Rijvaardigheidscentrum Lelystad

EVENEMENTENLOCATIE - ID Investments, het bedrijf van autocoureur Indy Dontje (23), is naast mede-eigenaar van Kartcentrum Lelystad nu ook eigenaar van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, dat voor kort eigendom was van de ANWB. Dit circuit wordt momenteel actief gebruikt voor rijvaardigheidstrainingen, testdagen, productpresentaties en evenementen.

Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is één van de weinige plekken in Nederland waar men de eigen rijvaardigheid kan testen en verbeteren. Op het circuit kunnen onder andere slipcursussen, opfriscursussen of lessen zuinig rijden worden gevolgd. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt tevens motorlessen en vrachtwagentrainingen aan en is een zeer geschikte locatie voor onder andere bedrijfsuitjes, introducties van nieuwe automodellen of als vergaderlocatie. De trainingen en lessen worden verzorgd door ANWB Drivers Academy. Als evenementenlocatie biedt het Rijvaardigheidscentrum dan ook vele mogelijkheden, compleet met catering en een gezonde dosis adrenaline op het slipbanencomplex.

Naast ondernemer is Dontje tevens autocoureur en komt momenteel uit in de Europese GT3 bij de Blancpain Endurance Series in een Mercedes AMG GT3. Onlangs reed hij nog in de 24-uurs race van de Nurburgring. Met zijn kennis van de autosport in combinatie met zijn bachelor Business Administration is het Rijvaardigheidscentrum Lelystad in goede handen.

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.