Nieuw+webportal+voor+maatschappelijk+bewuste+eventlocaties
Nieuws

Nieuw webportal voor maatschappelijk bewuste eventlocaties

EVENEMENTENLOCATIE - Onlangs is Locaties met Meerwaarde(n) gelanceerd; een webportal voor locaties met meer waarden op het gebied van mens, cultuur of natuur.

Deze locaties doen meer dan alleen geld verdienen, voor hen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen prioriteit. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. De website is gelanceerd met 15 locaties. Dit aantal gaat de komende tijd groeien. Uiteindelijk komen er zo'n 50-60 locaties op de site, die passen binnen het concept. Deze worden allemaal met zorg uitgekozen en persoonlijk bezocht door de initiatiefnemers. Daarmee onderscheidt Locaties met Meerwaarde(n) zich van andere zoeksites.

Door via de website informatie bij evenementenlocaties aan te vragen, worden goede doelen gesteund. Daarnaast ontvangen boekers 5% korting op hun eindfactuur van de locatie naar keuze. Dit bedrag kan worden gedoneerd aan een van de goede doelen, of aan een zelf gekozen goed doel. Samen maken we zo de wereld met elk evenement een beetje mooier.
 

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.