Nieuw+locatieplatform+Mediaparklocaties%2Enl+presenteert+zich+op+EvenementContact
Nieuws

Nieuw locatieplatform Mediaparklocaties.nl presenteert zich op EvenementContact

EVENEMENTENLOCATIE STUDIO - Mediaparklocaties.nl presenteert zich op Evenementcontact 2012 in de Expo Haarlemmermeer tijdens EvenementContact. Mediaparklocaties.nl is een digitaal platform bedacht en vormgegeven door een aantal unieke evenementlocaties op het Media Park te Hilversum.

'De locaties bieden een juiste balans tussen een prettige, informele ambiance en een levendige, zakelijke omgeving maar hebben elk een verschillende en bijzondere uitstraling dat een evenement nou juist zo bijzonder maakt.'

Media Park
Het Media Park in Hilversum. Dé plek waar oude en nieuwe media elkaar treffen.
Het Media Park is een thematisch businesspark waar dankzij een clustering van mediagerelateerde bedrijven een bijzondere synergie ontstaat. Deze synergie uit zich onder andere in bovengenoemd initiatief. Begin 2011 zijn verschillende ‘bewoners’, allen locatieverschaffers, van het Media Park te Hilversum bij elkaar gekomen om te brainstormen over een mogelijk samenwerkingsverband op het gebied van locaties.
Dit met het idee meer grootschalige evenementen naar het Media Park aan te trekken. Deze brainstorm en een aantal gesprekken tussen de vertegenwoordigers van de aangesloten locatieverschaffers hebben geresulteerd in het digitale platform mediaparklocaties.nl.

Aangesloten locaties:
Beeld & Geluid
DutchView Venues
Studio21
TCN
Villa Heideheuvel
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.