Nieuw+evenementenbureau+gebruikt+dance+events+als+basis+voor+zakelijke+evenementen
Nieuws

Nieuw evenementenbureau gebruikt dance events als basis voor zakelijke evenementen

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING - Bardo Roodnat en Sytze Wiersma lijken met het nieuwe evenementenbureau Dutch Standard een interessante positie op de zakelijke markt in te nemen: een zakelijk evenementenbureau dat als uitgangspunt en basis de principes van een dance event hanteert.

De Nederlandse dance industrie is al jaren koploper in de mondiale entertainment branche met de recente verkoop van marktleider ID&T aan het Amerikaanse SFX als definitieve bevestiging. Centraal bij het organiseren van dance events staat het creëren van unieke ervaringen en het focussen op publieksbeleving. 'Het valt ons op dat deze benadering de standaard is binnen de dance industrie, terwijl deze bij zakelijke evenementen vaak niet leidend is', aldus Bardo Roodnat.

'Zakelijke evenementen onderscheiden zich op ten minste één belangrijk punt van publieksevenementen: ze dienen bovenal een doel, vaak het overbrengen van een boodschap. Dutch Standard benadert de evenementen van haar zakelijke klanten volgens dezelfde werkwijze als de dance industrie en stelt de beleving van de deelnemers voorop. Het creëren van een omgeving waarin beleving centraal staat moet er toe leiden dat de boodschap eerder overkomt en langer bij blijft. Wij kennen de impact van het juiste decor, écht goed entertainment en een oogverblindende show en zijn het gewend om dat met beperkt budget maximaal effectief in te zetten', zo vat Sytze Wiersma hun werkwijze samen.

Recente projecten van Dutch Standard zijn Justitia (zie foto) – het grootste jaarlijkse evenement van de Jonge Balie Amsterdam en de Orde van Advocaten in Theater Tuschinski, het bedrijfsfeest van Trial DDB en het zesdaagse Magneet Festival in Amsterdam.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.