Neptunus+bouwt+15%2E000m2+tentencomplex+voor+cultureel+festival
Nieuws

Neptunus bouwt 15.000m2 tentencomplex voor cultureel festival

TIJDELIJKE ACCOMMODATIE EN TENTENVERHUUR - Het grootste Indische evenement ter wereld, de Tong Tong Fair, is inmiddels een bekend begrip. Op het Malieveld in Den Haag bouwt tentenspecialist Neptunus in slechts 2 weken tijd 15.000 vierkante meter aan tenten voor het evenement.

De Tong Tong Fair is een zinnenprikkelende drie-eenheid van een cultureel festival, beurs en eetfestijn samen, in een archipel van tenten. Op de Tong Tong Fair wordt de vermenging van Oost en West in al haar variëteiten beleefd. Het evenement bestaat uit meerdere onderdelen, zoals de Grand Pasar (beursvloer de vermenging van oost en west), het Tong Tong Festival (theater), het Indonesië-paviljoen (standhouders uit Indonesië) en de Eetwijken (Aziatisch eten en drinken). Behalve Indische en Indonesische cultuur treft men ook dans, muziek en de kookkunsten van andere Aziatische landen waaronder Thailand, Maleisië en Singapore en zelfs van Hawaï.

Bijna 100.000 mensen zullen naar verwachting de 58e editie van het Indische evenement (voorheen Pasar Malam) bezoeken. Voor het evenement worden in totaal 30 tenten in verschillende afmetingen gebouwd.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: 'We zijn erg trots dat we voor de achtste keer de Tong Tong Fair bouwen. In samenspraak met de organisatie proberen we te blijven vernieuwen en verrassen. In plaats van de vertrouwde membraamtent staat er nu een Aluhal van 50 meter lang waarvan de zeilen aan de binnenkant blauw zijn. Dat voegt echt iets toe aan de sfeer. Het blijft speciaal om als leverancier betrokken te zijn bij dit historierijk en intercultureel evenement.'

 

 

 

Neptunus is wereldwijd gespecialiseerd in demontabel bouwen. Met ruim 250 medewerkers in dienst bouwt het bedrijf tenten voor evenementen en demontabele gebouwen zoals bijvoorbeeld tijdelijke sporthallen of theaters.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.