Mysterieuze+evenementenlocatie+in+Amsterdam%3A+Mayer+Manor
Nieuws

Mysterieuze evenementenlocatie in Amsterdam: Mayer Manor

EVENEMENTENLOCATIE ARTIESTENBUREAU - Naar eigen zeggen was het al redelijk the talk of the town, maar nu is 'the word' officieel 'out'. Private Mansion “Mayer Manor” op de Nes 116 in Amsterdam. Een oude kloosterwoning (anno 1417) die vanaf 14 juni nu ook beschikbaar is gekomen voor diners en borrels voor grotere groepen tot 120 personen.



'Dineren, lunchen, borrelen: in Mayer Manor kan het allemaal. Het voormalige klooster aan de Nes 116 is een verborgen pareltje, verstopt tussen de drukke winkelstraten en de grachten van Amsterdam. Strijk na een lange werkdag neer bij de nieuwste locatie van conceptcateraar De Artiesten voor een luxueus diner of borrel. Hoewel De Artiesten niet te veel willen onthullen over events in deze verborgen parel, zien de foto’s er veelbelovend uit. De Artiesten werkten al op op bijzondere locaties in Amsterdam zoals onder meer The Royal Ballroom, TOBACCO Theater en Cristofori', laten De Artiesten op hun Facebook weten.



Mayer Manor
Nadat het pand ooit diende als een woning voor monniken, nam een van de grootste tabakshandelaren van Amsterdam, Nico Mayer, intrek in het herenhuis aan de Nes. Vandaag de dag is Mayor Manor omgetoverd tot een luxueus verblijf, geheel in Victoriaanse stijl. Vergaap je aan de marmeren tafel, de houten haarden, de hoge plafonds en de koperen baden. Het herenhuis bestaat uit vier verdiepingen met elf kamers, waarvan het interieur een knipoog is naar het Art Deco verleden van de locatie. Dankzij de diverse kamers is Mayor Manor een locatie waar je zowel met grote groepen van 120 personen, als met een klein gezelschap van slechts vijftien man terecht kunt. Naast borrels, lunches en diners is het herenhuis een uitstekende locatie voor vergaderingen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.