MOVE geeft Nintendo extra boost met experiences op ludieke locaties

17-05-2017 - EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING REALISATIE - Vanaf maart is gameland volop in actie met de laatste, innovatie van Nintendo: de Nintendo Switch. MOVE is verantwoordelijk voor de design en uitvoer van de introductie events, activaties, en campagnes, gericht op de zakelijke- en consumentenmarkt.Vanaf april zullen de lancerings activiteiten op diverse plekken worden geïntensiveerd met meer speciale activerings events.

MOVE organiseerde al de Nederlandse premières, gericht op verschillende doelgroepen. Zo konden tijdens diverse focused events; pers, game media, vloggers, influencers, retailers en consumenten zélf deze nieuwe manier van gamen ervaren. Want voor Nintendo geldt de experience is de marketing. De opdracht aan MOVE was om de iconische USPs van de Nintendo Switch te vertalen in een impactvol in-person communicatie concept op een bijzondere locatie.

De zeer positieve resultaten op het gebied van awareness, social engagement en conversie, wil Nintendo nu een extra boost geven met nieuwe activiteiten. Na de lancering aan Nintendo Switch bij specifieke doelgroepen, zorgt MOVE nu ook voor voor deze extra boost, met zichtbaarheid en experience op ludieke locaties. Het mainstream publiek kan hierdoor kennis maken met deze gaming innovatie. Door MOVE getrainde merkambassadeurs organiseren in stads centra door heel Nederland, tijdens  DYTG (Nederlands grootste online video event) en op het festival Maximaal Genieten en McDonald’s speciale in-person brand experiences. Deze Switch tour wordt ondersteund met de inzet van een speciale Switch TukTuk en social media campaigning.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 2. Xsaga

  Bij Xsaga hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 3. D&B eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je...
 5. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners