Zwitserland+Toerisme+breidt+team+uit+met+nieuwe+directeur+Benelux
Nieuws

Zwitserland Toerisme breidt team uit met nieuwe directeur Benelux

REISORGANISATIE INCENTIVES MICE - Switzerland Convention & Incentive Bureau breidt uit met oog op de toekomst. Zo werd tijdens de lancering van de zomercampagne 'Grand Tour of Switzerland, the road to happiness' de 31-jarige Yves Luetolf geïntroduceerd als de nieuwe directeur voor de nieuw gevormde prioriteitsmarkt Benelux.

 


De Benelux is inmiddels, met 3,4 miljoen overnachtingen, na Duitsland de op één na grootste buitenlandse bronmarkt voor Zwitserland. Luetolf heeft dan ook een duidelijk doel voor ogen: 'De potentiele toeristen voor Zwitserland in de Benelux hebben veel met elkaar gemeen. Deze synergiën bieden kansen voor de positionering van Zwitserland als MICE bestemming. Doel is om meer te investeren in het imago en het onder de aandacht brengen van het cultuuraanbod van Zwitserland.'

De lancering van de 'Grand Tour of Zwitserland' zette het geheel meteen kracht bij. Deze route verbindt namelijk 44 landschappelijke en culturele hoogtepunten van het land in één rondreis. Cultuur, natuur, traditie, gastronomie, ontspanning en inspanning lopen naadloos in elkaar over tijdens deze onvergetelijke ronde door Zwitserland.

>> Lees hier het volledige artikel

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.