Studiereis+Bern+verrassende+%27eye+opener%27+voor+eventmanagers
Nieuws

Studiereis Bern verrassende 'eye opener' voor eventmanagers

REISORGANISATIE MICE - Na de driedaagse studiereis voor eventmanagers, die EventBranche in samenwerking met Switzerland Convention & Incentive Bureau organiseerde, delen de deelnemers hun mening over deze inspirerende incentivereis voor potentiele opdrachtgevers. 'Zwitserland is écht een eye opener'.

Met een vlucht van Swiss International Air Lines vlogen de 10 deelnemers naar Zürich om per openbaar vervoer naar hun bestemming te reizen. Met verblijf in het uitstekende 4* superior Hotel Allegro werd het binnenland op sportieve wijze verkent.

Er is nauwelijks een andere stad die haar historische trekken zo bewaard heeft als Bern, de hoofdstad van Zwitserland. De oude binnenstad van Bern staat op de lijst van de UNESCO-wereldcultuurgoederen en heeft met 6 kilometer arcades, de zogenaamde gaanderijen, een van de langste tegen het weer beschermde winkelpromenades van Europa. Uniek te noemen is de middeleeuwse sfeer van de stad met de talrijke bronnen, zandsteengevels en historische torens. Het mooiste uitzicht over de door de Aare omstroomde oude binnenstad biedt de verhoogde rozentuin boven de Bärengraben of het platform van de 101 meter hoge Münstertoren. Steil omlaag vallen de voormalige wallen en bastions naar de rivier af.


DEELNEMERS AAN HET WOORD:

Jolanda Schuiling – Visser & Smit Hanab
Zwitserland is erg verrassend, ik had er geen beeld bij. Het programma is zeer afwisselend en zeker het steppen en fietsen vond ik erg leuk. Ik ga voorstellen of we volgend jaar met onze personeelsvereniging een weekend naar Zwitserland kunnen gaan.

Irene Dhert – De Vergadertafel van Muiden
Ik ben verbaasd over hoe mooi Zwitserland is, prachtig, divers, schoon en de mensen zijn ontzettend aardig en verzorgd. Doelgroep van mijn relaties zoeken de combinatie van sportieve activiteiten en vergaderen. Dit heeft Zwitserland.

Judith Verbruggen – JV Events
Reden om mee te gaan, was door de uitnodiging van EventBranche. Ik ben op zoek naar nieuwe locaties en Zwitserland was bij mij nog niet bekend. Ik ben gespecialiseerd op agrarische groepen. De reis was volgens verwachting. Veel ideeen ontvangen. Openbaar vervoer heel relaxt. Normaliter gebruik ik nooit het openbaar vervoer. In Zwitserland is het lekker rustig en goed geregeld.

Carla Jansen – Teesing
Zwitserland is schoon, vriendelijke mensen, weinig verkeer (niet autoluw). Echt een eye opener. Mooi land met schitterende bergen, het is goed georganiseerd. Het programma is erg leuk en actief. Bewust beleven. Ik heb niets gemist aan de reis en kom zeker terug.

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.