Space+your+event+met+duurzaam+organiseren
Nieuws

Space your event met duurzaam organiseren

EVENEMENTENLOCATIE MICE - Noordwijk Marketing organiseert 'Space your event, go Green!' bij Space EXPO in Noordwijk. Tijdens dit MICE event staat de ruimtevaart centraal maar ook de duurzaamheid die daar onlosmakelijk mee verbonden is.

Ter ere van de jaarlijkse Space-maand in oktober, organiseren initiatiefnemers Noordwijk Marketing en haar partners het 'Space your event, go green! Tijdens het evenement, dat zal plaatsvinden op 3 oktober bij Space Expo, komen innovatie en best-practices aan bod.

Door de ogen van onder andere astronaut André Kuipers, die de aarde letterlijk vanuit de ruimte heeft zien veranderen, wordt het thema duurzaamheid uitgebreid besproken; hoe kunt u duurzaamheid toepasssen in uw organisatie? Welke ontwikkelingen kunt u verwachten? En welke tips & tricks kunt u meteen meenemen?

Bezoekers krijgen een exclusief kijkje in de keuken van ruimtevaart research- en technologiecentrum ESA-ESTEC. 'De ruimtevaartindustrie is steeds meer in opkomst en ontwikkelt innovatieve producten die vooruitstrevend, licht, compact, duurzaam, betrouwbaar en energiezuinig zijn. Het signaal om groener om te gaan met onze aarde is vanuit de ruimtevaart al lang afgegeven. En duurzaamheid is daarmee wat ons betreft de (event) trend van 2014', aldus ESA-ESTEC. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel waar bezoekers ervaringen kunnen uitwisselen met collega's uit het vak.

Het event is exclusief en gratis toegankelijk voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen, inventives, meetings, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten.

Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.