Rocket+Fuel+Events+behoud+duurzame+relatie%2C+verhuist+%C3%A9n+versterkt+team
Nieuws

Rocket Fuel Events behoud duurzame relatie, verhuist én versterkt team

EVENEMENTENBUREAU - Rocket Fuel Events, het bureau dat wereldwijd incentives meetings en events organiseert, begint het jaar goed. Na onlangs verhuist te zijn naar een nieuwe locatie en het team te hebben versterkt, viert het bureau deze maand tevens de duurzame samenwerking met vaste klant Purple Pride.

Purple Pride bestaat dit jaar 20 jaar en uiteraard mocht Rocket Fuel Events ook dit jubileum event organiseren. Rocket Fuel Events organiseert namelijk al sinds 2011 de evenementen voor Purple Pride.

'Een duurzame relatie met de klant, dat is wat wij nastreven. Samen met de klant bepalen we de lange termijn doelstellingen. Daarbij bedenken we hoe we een creatieve en effectieve invulling geven aan de gestelde doelstellingen om zo het hogere doel te bereiken. Door de aandacht van de relaties of resellers van onze opdrachtgevers continue op een creatieve manier vast te houden, merken we dat de doelgroep enthousiast wordt en blijft, en zich hierdoor meer (natuurlijk en duurzaam) inzet voor de klant', zegt Jeanette Pegels, van Rocket Fuel Events.

Purple Pride, het bedrijf dat expert is in het telen en internationaal vermarkten van aubergines, vierde als hoogtepunt van de loyaliteitscampagne haar 20-jarig jubileum. 'Van boks clinic in de kassen tot productlancering op culinaire hoogte; je kunt het zo gek niet bedenken of Rocket Fuel Events creëert en organiseert het. Ook dit jubileum, in de Grand Ballroom op de SS Rotterdam, was net als de voorgaande evenementen een mijlpaal om nooit te vergeten', aldus Loes Al van Purple Pride

Rocket Fuel Events verhuisde onlangs naar een nieuwe locatie in het Zeeheldenkwartier van Den Haag. Daarnaast versterkte het bureau haar team met Dominique Caron (Fuel Marketing & Project Manager en Desmond Jas (Fuel Strategy & Sales Manager).

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.