MPI+Nederland+stelt+Marielle+den+Hartog+voor+als+nieuwe+voorzitter
Nieuws

MPI Nederland stelt Marielle den Hartog voor als nieuwe voorzitter

MICE & CONGRESORGANISATIE - MPI Nederland, de vakvereniging voor de meeting- en eventindustrie, stelt Mariëlle den Hertog officieel voor als voorzitter van het Nederlandse chapter.

Den Hertog, in het verleden werkzaam voor o.a. Martinair Party Service, het Concertgebouw Amsterdam, Thearent en Parthen, bekleed sinds twee maanden de functie als voorzitter en pakt deze uitdaging dan ook met beide handen aan. Passie, enthousiasme en daadkracht zijn de ingrediënten die zij graag toevoegt aan de vereniging die al 20 jaar bestaansrecht heeft in de dynamische evenementenmarkt.

Ze laat weten dat haar leden mogen verwachten dat zij een duidelijke koers en visie zal bepalen, samen met haar bestuursleden en commissieleden. 'MPI is een inspirerende en professionele vereniging waar ik veel energie van krijg en met veel plezier ook energie in stop. Het is een andere rol dan ik gewend ben en vraagt soms ook een andere manier van denken en doen. Ik heb gezocht naar een duidelijke stip aan de horizon voor deze vereniging, en probeer daar verandering in te brengen. Dit voorjaar zorgen we met alle actieve commissieleden dat we een juiste en concrete route gaan bewandelen. Elementen hierin zijn: verbinden, elkaar op voorsprong brengen, samenwerken en de mens achter de zakelijker relaties', aldus den Hertog.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.