Incentive+met+6%2E400+werknemers%3A+Tiens+Group+viert+20%2Djarig+bestaan
Nieuws

Incentive met 6.400 werknemers: Tiens Group viert 20-jarig bestaan

MICE INCENTIVE - Biljonair Lin Jinyuan, oprichter van het Chinese Tiens Group, heeft 13,5 miljoen gespendeerd aan 84 vliegtuigen, transport, maaltijden en meer dan 200 volgeboekte hotels voor een incentive trip met 6.400 van zijn sales medewerkers naar Frankrijk en Monaco.

Fotocredits: screenshot Youtube

Ruim 4 dagen lang hebben de duizenden medewerkers van Tiens Group gezorgd voor een economische boost. Gekleed in blauwe t-shirts bezochten zij de bezienswaardigheden van Parijs en de stranden aan de Côte d'Azur.

Hoewel de Chinese media spreken over 'militair toerisme' en een 'gevecht' voor de medewerkers beweert Tiens Group, die voornamelijk gezondheidsproducten, gezichtsverzorging en huishoudelijke producten verkoopt, zijn sales medewerkers te hebben meegenomen op een incentive naar Frankrijk omdat het bedrijf geïnteresseerd zou zijn in het uitbreiden van het assortiment met Franse wijnen, parfum, mode en kunst.

Salesmedewerkers in China krijgen geen basis salaris maar verkopen de producten van Tiens aan de deur, of openen een eigen winkel waar zij de producten verkopen. Voor de verkoop van deze producten ontvangen de medewerkers een commissie.

Het bedrijf is inmiddels werkzaam in ruim 190 landen en bezit 5000 winkels in China. 

>> Bekijk hier het volledige artikel

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.