Incentive+en+teamuitje+op+Barbados%3A+nieuwsitem+waard%3F
Nieuws

Incentive en teamuitje op Barbados: nieuwsitem waard?

EVENEMENTENBUREAU INCENTIVE - Via de Engelse media druppelde het ook door naar Nederland: 'the best boss in the world', Helen Bilton van The Group Company, neemt haar 32 medewerkers mee op een luxe bedankreis naar Barbados. Wat zegt de branche? Een slimme investering in loyaliteit? Een enorme boost in het jaar dat het bedrijf 10 jaar bestaat? Of toch over the top?

In diverse media legt ze haar afweging openlijk bloot. Haar bedrijf bestaat 10 jaar en dat was voro Bilton een mooie aanleiding voor een groot feest met haar belangrijkste klanten en relaties. Maar nog voor dat de organisatie van dat jubileum evenement begon, bedacht ze zich: 'Het zijn mijn werknemers die ik moet belonen, zij hebben zich altijd keihard ingezet voor ons bedrijf.' Leuke bijkomstigheid: ze beloofde haar medwerkers een tripje naar een attractiepark, maar nam ze dus uiteindelijk mee op een luxe trip naar Barbados.

Nu schrijft EventBranche.nl graag over effect, impact, ROI en wijzen we steeds op het feit dat een evenement zonder doelstelling zinloos is. Hier is het doel helder: belonen en bedanken. De enige vraag die overblijft nu het opvalt dat de media dit als nieuws beschouwen, is dit over the top, of gewoon een slimme zet? Voormalig SITE-voorzitter Marije Breuker reageerd op haar Facebook: 'De kracht van een beloning! #inzet #beloning mensen!'

Zo wordt er gereageerd op Twitter:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.