Hans+Sittrop+nieuwe+manager+Utrecht+Convention+Bureau
Nieuws

Hans Sittrop nieuwe manager Utrecht Convention Bureau

EVENEMENTENBUREAU MICE - Per 1 april zal Hans Sittrop (47) het team van het Utrecht Convention Bureau (UCB) versterken. Naast de dagelijkse leiding wordt Sittrop verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de positie van Utrecht als internationale congresstad.

Sittrop, nu nog manager van het Congresbureau Erasmus MC, was eerder actief voor Rotterdam Partners en Almere Citymarketing en brengt ruim 15 jaar ervaring op de congres- en evenementenmarkt met zich mee.

Ronald Besemer, directeur van Toerisme Utrecht zegt: 'Met de komst van Hans en de eerdere uitbreiding van het team dit jaar is het UCB klaar voor de toekomst. Het gaat goed met het zakelijke toerisme in Utrecht, mede doordat we ons steeds meer bewust zijn dat we met elkaar het verhaal over Utrecht moeten uitdragen.' Sittrop zelf kan niet wachten om aan de slag te gaan in de historische Domstad met toekomstgerichte blik, 'Ik ben er trots op te mogen bijdragen aan de groeiambities die er liggen en om hier samen met sterke partners in de stad invulling aan te geven'.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.