Eerste+SITE+Global+Conference+voor+incentive+professionals+in+Rotterdam
Nieuws

Eerste SITE Global Conference voor incentive professionals in Rotterdam

EVENEMENTENBEURZEN - Over minder dan een maand vindt het SITE Global Conference 2014 plaats bij Inntel Hotels en het naastgelegen Mainport Hotel in Rotterdam. 10 redenen om te gaan:

Tijdens dit meerdaagse congres komen organisatoren van incentive reizen wereldwijd bij elkaar voor het delen van relevante en actuele ontwikkelingen binnen de industrie. Het is voor het eerst dat dit evenement in Nederland plaats vindt. Hieronder 10 tips wat een bezoek aan dit congres zo aantrekkelijk maakt.

1.  Ontmoet de wereld
s'Werelds bekendste incentive professionals en vertegenwoordigers van verschillende internationale bestemmingen zullen aanwezig zijn waardoor u de gelegenheid heeft om te netwerken met potentiele opdrachtgevers en leveranciers.

2. Thema 'Orchestra of Emotions’
Het gekozen thema is voortgekomen uit de emoties die de incentive industrie teweeg brengt. Tijdens het congres kunt u leren en ervaren hoe u een motiverend en memorabel programma kunt samenstellen. Een diversiteit aan sprekers zullen u inspireren en vertellen over hun passie voor het vak.

3. Conferentie 2.0
Het congres 2.0 staat voor interactie, kort en bondig, opvallend en out of the box. De educatieve sessie worden gegeven in TedX stijl door experts uit 7 landen wereldwijd. De sessies vinden allen op dezelfde dag plaats zodat participanten niet hoeven te kiezen tussen een rondleiding of een educatieve sessie.

4. The Experiential Tour
The Experiential Tours biedt de mogelijkheid om verschillende steden in Nederland te ervaren. Gedurende de tour komen het landschap, diversiteit en unieke locaties en activiteiten aan bod die ideaal passen in een incentive programma.

5.  Rotterdam
Rotterdam staat volgens de New York Times op plek 10 van steden die je ooit gezien moet hebben. Met de moderne architectuur, de incentive mogelijkheden, rivier de Maas en de grootste haven van Europa is een tour door deze stad zeker de moeite waard. 

6.  Te combineren met EIBTM
Haal het maximale rendement uit uw tijd en budget door deel te nemen aan EIBTM’s Hosted Buyer Program waardoor u naast het SITE congres in Rotterdam, van 14 t/m17 november, ook het EIBTM kunt bezoeken op 18 november in Barcelona.

7.  De locaties
Het programma zal langs diverse locaties in en rondom Rotterdam plaatsvinden, waaronder Huis ter Duin in Noordwijk, varende evenementenlocatie SS Rotterdam en het luxe vijf sterren hotel Inntel Hotels. 

8.  De mobiele applicatie
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het programma en participerende deelnemers via de app SITE2014, deze is gratis te downloaden via Google Play Store en de Apple store.

9. Laat je organisatie groeien en verbinden
De Nederlandse divisie van SITE is de grootste van het merk. Kortom, de perfecte gelegenheid om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij deelnemers uit ruim 24 landen.

10.  Raak geïnspireerd
SITE Global Conference 2014 is niet zomaar een congres, het is tevens de kick off van een nieuw tijdperk in de wereldwijde incentive industrie. Laat je inspireren en registreer vandaag nog via www.SITEglobal.com/conference2014.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.