Den+Haag%2C+Rotterdam+en+Amsterdam+RAI+winnen+internationale+MICE+awards
Nieuws

Den Haag, Rotterdam en Amsterdam RAI winnen internationale MICE awards

CITYMARKETING - Het Convention Bureau van Den Haag Marketing sleepte op dinsdag 3 maart een Silver Award in de wacht in Londen tijdens de Meetings & Incentive Travel (M&IT) Industry Awards. In de categorie ‘Best Overseas Convention Bureau’ won Business Events Canada goud, Rotterdam eindigde op de derde plek.

Marco Esser, directeur Den Haag Marketing reageerde verheugd: 'Deze prijs laat wederom zien dat de dienstverlening van ons Convention Bureau op een kwalitatief hoog niveau staat. Deze internationale erkenning vanuit de klant zelf is een dik verdiende pluim voor onze medewerkers. Het doel is om de komende jaren meer congressen en zakelijke bijeenkomsten naar Den Haag te halen. Voor dat doel zal het The Hague Convention Bureau op korte termijn fors worden uitgebreid. Zo kunnen we ook het hoge niveau van klantwaardering vasthouden.'

Nog een derde Nederlands succes: Amsterdam RAI werd tweede in de categorie Best Overseas Conference Centre, achter Dublin. Geinteresseerd naar alle winnaars?

>> alle awardwinnaars

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.