MICE+Nieuws%3A+Wereld+van+Sophie+organiseert+incentive+voor+Peugot%2Ddealers+naar+Stockholm
Nieuws

MICE Nieuws: Wereld van Sophie organiseert incentive voor Peugot-dealers naar Stockholm

INCENTIVEBUREAU - Helmi van Doorn, eigenaresse van de Wereld van Sophie, weet het zeker: Stockholm is momenteel the place to be. Dus organiseerde zij voor PSA Finance een incentive in de Zweedse hoofdstad.

Opdrachtgever: PSA Finance Nederland B.V. is de lease- en financieringsmaatschappij van Peugeot en Citroën en onderdeel van de Franse automobielgroep PSA PEUGEOT CITROËN.

Helmi van Doorn van het incentivebureau: 'Al het nieuwe is vreemd, een beetje spannend. Ons communicatietraject vooraf boog de spanning om in voorpret. Door de zintuigen vooraf al te prikkelen met een Z@P Stockholm-glossy, een CD met Zweedse muziek en meer. Door de gasten te verleiden met een cursus Zweeds op maat, sketches over IKEA en een voordracht uit een van de boeken van de Millenium trilogie verweven in een eigen MP3 track, te beluisteren via de z@p Stockholm mp3 speler in het vliegtuig.'

Tijdens het driedaagse programma genoten 25 Peugeot dealers samen met hun partner en een aantal medewerkers van PSA Finance van alles dat “Venetië van het Noorden” te bieden heeft. 'Natuurlijk mochten een rondleiding door Gamla Stan (de oude stad) en met de ferry naar het Vasa museum niet ontbreken. Net als genieten van typisch Zweedse culinaire hoogstandjes zoals toast Skagen (garnalen cocktail met forelkaviaar) in de eeuwenoude markthallen in de chique wijk Östermalm. Geen standaard hotel, maar hotel Berns, met een verrukkelijk Aziatisch diner in de prachtige voormalige concertzaal. Een zaal in barokstijl, die aansluitend werd omgetoverd tot de hipste nachtclub van Scandinavië. Geen rondvaart met een suffe gids die feitjes opdreunt, maar de archipel vanaf een zeilboot bewonderen, terwijl je deelnemer bent aan je eigen bedrijfsregatta. Zonnebaden of toch de handjes uit de mouwen? De keus aan de gast zodat iedereen tevreden is. En een designtour door de wijk waar je struikelt over de celebs, fotomodellen en designershops', schetst Van Doorn het onderscheidende programma, waar ook nog ruimte was om me twee ex-olympiërs te curlen.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.