Master+in+Event+Management+verzorgt+masterclasses+INHOLLAND
Nieuws

Master in Event Management verzorgt masterclasses INHOLLAND

EVENEMENTENOPLEIDING - Master in Event Management heeft in opdracht van Hogeschool Inholland masterclasses ontwikkeld. Deze zijn bedoeld om de in opspraak geraakte diploma's van enkele afgestudeerden te compenseren. Het samengestelde programma is in februari en maart jl. aangeboden aan circa 120 afgestudeerde HBO-studenten Vrijetijdsmanagement van Hogeschool Inholland Diemen.

Foto: Deze groep studenten volgde masterclasses, een 2-daags programma met een afsluitend tentamen en certificaatuitreiking.

De masterclasses geven naast theoretische verdieping eveneens inzicht in de laatste ontwikkelingen in de praktijk. Bestaande uit lectures alswel interactieve workshops staan onderwerpen als trends in de vrijetijdssector en evenementenbranche, persoonlijke effectiviteit & leiderschap en het ontwikkelen van eigen creatief talent centraal. Professionele docenten en managers uit het bedrijfsleven, met veelal eigen publicaties, als Gabriëlle Kuiper, Karoline Wiegerink, Pieter de Vries en Mariska Woertman hebben de masterclasses verzorgd.

Uitreiking van het certificaat door de heer Doukle Terpstra (links), voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Inholland, aan Floortje Sjoer (midden). Zij behaalt met een 9.2 het hoogste cijfer van de eerste groep studenten. Rechts op de foto: Gabriëlle Kuiper, docent en examinator.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.