Marinus+Zwart+moet+International+Security+Agency+nadrukkelijker+op+de+eventmarkt+zetten
Nieuws

Marinus Zwart moet International Security Agency nadrukkelijker op de eventmarkt zetten

EVENEMENTENBEVEILIGING - Marinus Zwart was tot begin 2012 werkzaam bij The Security Company en daar verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en sales.

Na een jaar zelfstandig te hebben geopereerd als adviseur op het gebied van positionering van merken en organisaties, is Zwart gevraagd het commerciële team van International Security Agency (ISA) te komen versterken. Directeur Geert Sijtzema van ISA wil graag zijn organisatie een grotere en bredere rol laten spelen in de evenementenmarkt en die van de objectbeveiliging in combinatie met toezicht en handhaving. Gezien de achtergrond van Marinus Zwart binnen het Ministerie van Justitie, de beveiligingsindustrie en de markt van live entertainment is Marinus een welkome aanvulling in het bedrijf.

'Marinus zal zich in eerste instantie richten op de markten als overheid, beveiliging & live entertainment. Zowel International Security Agency als Marinus Zwart zijn er van overtuigd dat de samenwerking zal resulteren tot een vernieuwde kijk op beveiliging en crowd management voor de overheid en bedrijven in de evenementenindustrie in Nederland.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.