Maison+van+den+Boer+verlengt+contract+met+Nieuwe+Maze
Nieuws

Maison van den Boer verlengt contract met Nieuwe Maze

PARTYCATERING - Havenbedrijf Rotterdam NV en Maison van den Boer BV hebben de samenwerking op de ‘Nieuwe Maze’ verlengd tot eind 2014.

Havenbedrijf Rotterdam heeft de Nieuwe Maze sinds 1996 in de vaart. Bijna dagelijks wordt dit schip ingezet als representatie-vaartuig van het Havenbedrijf. Relaties vanuit de gehele wereld worden ontvangen op dit schip en rondgeleid door de Rotterdamse haven.

'Kwaliteit, continuïteit en stabiliteit zijn de basis aan het verlengen van het contract geweest. Wij ontvangen heel veel gasten op de ‘Nieuwe Maze’. Alle relaties zijn ons even dierbaar en daarom werken wij graag met een partner die elke keer kwaliteit levert', aldus Rudolph van der Graaf van het Havenbedrijf Rotterdam. Natuurlijk is de directie van Maison van den Boer zeer vereerd met de verlenging van de samenwerking: 'Sinds 1996 zijn wij partner van het Havenbedrijf. De ‘Nieuwe Maze’ is daarom ook een klein beetje de trots van Maison van den Boer', aldus Noud van den Boer van het bedrijf in partycatering.

'Bij het afsluiten van dit contract hoort natuurlijk een passend cadeau', zegt Jeroen Enzerink. 'Daarom hebben wij een koperen scheepsbel laten graveren met de tekst "Op Koers. De kapitein van ‘Nieuwe Maze’ heeft plechtig beloofd een juiste plaats te vinden aan boord.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.