Maessen+tenten+speelt+hoofdrol+bij+Feyenoord+Galadiner
Nieuws

Maessen tenten speelt hoofdrol bij Feyenoord Galadiner

TIJDELIJKE EVENEMENTENLOCATIE TENTENVERHUUR - Het Feyenoord Galadiner is een begrip in de voetbalwereld en zeker in Rotterdam. Tijdens een prachtige zomeravond werd dankzij de honderden bezoekers ruim een half miljoen euro opgehaald voor de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Het was dan ook wel een avond uit duizenden. Zeker voor bezoekers met een voetbalhart. Want komende uit de legendarische spelerstunnel van de Rotterdamse Kuip, betraden de bezoekers in een stralende avondzon het veld. Op de middenstip werden in de buitenlucht alvast wat hapjes en drankjes genuttigd, waarna het gezelschap met enkele zeer bekende Rotterdammers, sponsoren en spelers van Feyenoord zich verdeelde over de tafels in de tent die Maessen Tenten had geleverd voor dit charity event. Tijdens het diner op sterrenniveau, beschikten alle tafel gasten over een eigen iPad. Daarmee kon niet alleen heel eenvoudig contact gezocht worden met alle aanwezigen, maar ook alle veilingsitems waren overzichtelijk gerangschikt, zodat eventuele biedingen alvast voorbereid konden worden of via de iPad alvast ingediend.

De ruim half miljoen euro die werd opgehaald, stond dan ook symbool voor een avond waarbij de tafel van Maessen Tenten vooral een plek bleek waar de eventbranche zich verzamelde. Erg leuk om in smoking met branchegenoten gast te zijn op een evenement waar het weer, de setting, het perfecte eten en het gezelschap voor een hele dikke voldoende zorgden. Feyenoord maakte zelf een compilatie.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.