Maarten+Kroese+nieuwe+commercieel+directeur+zakelijke+markt+bij+Joop+van+den+Ende+Theaterproducties
Nieuws

Maarten Kroese nieuwe commercieel directeur zakelijke markt bij Joop van den Ende Theaterproducties

EVENEMENTENLOCATIE THEATER - Joop van den Ende Theaterproducties heeft een nieuwe commercieel directeur zakelijke markt. Maarten Kroese komt over van Samsung en wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Stage Business.

Maarten Kroese was bij Samsung Sales & Marketing Directeur en daardoor verantwoordelijk voor Consumer Electronics. Vanuit die functie heeft hij de presenting sponsorship van Miss Saigon bewerkstelligd. Bij Joop van den Ende Theaterproducties zal Maarten Kroese dus leiding geven aan Stage Business. Stage Business vertegenwoordigt een bundeling van zakelijke activiteiten, waaronder sponsoring, partnerships, Joop van den Ende Theaterarrangementen, Stage Events en de verhuur van evenementenlocaties door Stage Venues: het Beatrix Theater, AFAS Circustheater en de Amsterdam Convention Factory.
 

Maarten Nederkoorn
Joop van den Ende Theaterproducties versterkte het commerciële team met nog een een nieuw directielid. Maarten Nederkoorn is per 1 november gestart. Nederkoorn is geinstalleerd als nieuwe Commercieel Directeur Consumenten. Maarten Nederkoorn was tot voor kort Managing Partner bij reclame- en adviesbureau Lamarque en werkte daarvoor in diverse commerciële managementfuncties bij onder andere Lowe en Leo Burnett. Bij Joop van den Ende Theaterproducties is hij verantwoordelijk voor de marketing- en salesactiviteiten op de B2C markt.

De Nederlandse dochteronderneming van Stage Entertainment, het internationale live-entertainmentbedrijf van Joop van den Ende, produceert dit theaterseizoen onder andere de musicals Wicked, Miss Saigon (zie foto), Saturday Night Fever, Next to Normal en de shows van André van Duin en Tineke Schouten.

Zowel Kroese als Nederkoorn rapporteren aan Roel Vente, directeur van Joop van den Ende Theaterproducties.

>> EventBranche Select: evenementenlocatie - schouwburgen en theaters

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.