Vondelpark3+Zomeractie%3A+boek+een+studio+en+huur+het+bordes+er+gratis+bij
Nieuws

Vondelpark3 Zomeractie: boek een studio en huur het bordes er gratis bij

EVENEMENTENLOCATIE - Zodra het zonnetje schijnt, wil iedereen de beste plek in de zon reserveren. Vondelpark3 is met het zonnige terras de plek bij uitstek voor je vrijmibo met collega's, een feestje of een zakelijk evenement. In juli en augustus heeft de locatie nu een speciale zomeractie: boek met een groep een studio, dan huur je het bordes er gratis bij zonder extra locatiekosten!

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Vondelpark3. Inmiddels draagt het Rijksmonument de naam VondelCS en is het een plek voor makers en liefhebbers van cultuur, opinie en media. Buiten de reguliere programmering heeft Vondelpark3 beschikking over de studio’s, waar evenementen voor grote en kleine groepen georganiseerd kunnen worden.

Deze studio's bevinden zich op de eerste verdieping van de locatie, aan weerszijden van de centrale bar. Beide zalen hebben hoge plafonds, een klassieke uitstraling en oneindige multimediale mogelijkheden. Met het meubilair dat Vondelpark3 standaard in huis heeft (zie foto's) biedt de locatie plaats voor 120 personen. De twee zalen worden van het bordes gescheiden door de Wintertuinen, waar imposante glazen deuren in de studio’s toegang tot bieden.

Naast de twee studio's en het bordes biedt Vondelpark3 ook nog een restaurant, De Franse Kamer, de Wintertuinen én de Mediabar & Café.

Geïnteresseerd in de Vondelpark3 Zomeractie? Klik dan hier.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.