Marketing+%26+Insight+Event+%28MIE%29%3A+ook+voor+eventprofessionals%21
Nieuws

Marketing & Insight Event (MIE): ook voor eventprofessionals!

KENNIS- EN NETWERKEVENT MARKETING - Marketing en Live communicatie raken meer en meer in elkaar verweven, waarbij evenementen steeds een grotere rol gaan spelen in de marcom-mix. Dat merken ze ook op het grootste Marketing & Insight Event, dat plaats vindt op 1 en 2 februari in het Media Plaza Utrecht.

Onder de noemer 'Food for Thought' wordt MIE'17, met meer dan 100 lezingen, masterclasses, praktijkcases, workshops en inspiratiesessies, een ware Parade van kennis. Ook voor eventprofessionals! Kom bijvoorbeeld naar de sessie 'Sprookjesachtig goede Customer Experience organiseren: betekenisvol innoveren in een belevingswereld' van de Efteling, 'Neuromarketing: De klantreis gezien in het onderbewuste van de consument' door Neurensics, 'Wat is de impact van een live event binnen de mediamix' van Sanoma, 'De reality van Virtual Reality voor RTL'  door RTL Nederland of de presentatie van de marketingcase van het Rijksmuseum: van heropening tot heden!

Bezoek daarnaast ook het geheel nieuwe MIE Paradeplein, waar je maar liefst 2800 marketing, communicatie- en eventprofessionals, insight professionals en (web) analisten kunt ontmoeten. Met de voeten in het gras, omgeven door Foodtrucks, (kennis)bars en terrasjes biedt MIE'17 de ultieme setting om in gesprek te gaan met potentiele klanten, relaties en/of vakgenoten.

Veelzijdig programma
Kies uit het ruime aanbod van lezingen & workshops van o.a. Ahold Delhaize, BMW Group Nederland, Brandweer Amsterdam Amstelland, Dopper, Efteling, FEBO, Friesland Campina, Funda, Kia, Knab, KNVB, PepsiCo, Picnic, Rijksmuseum, RTL Nederland, T-Mobile, Tony Chocolonely en Unicef. Start en eindig de dag op het hoofdpodium met Zakenvrouw van het jaar 2016 Vivienne van Eijkelenborg, Directeur PPMC Paul Postma en Chief Customer Officer ING Vincent van den Boogert. >> Bekijk hier het volledige 2-daagse eventprogramma

Ook aanwezig zijn bij Nederlands grootste Marketing & Insight Event (MIE) 2017?!
Inschrijven voor MIE'17 kan voor slechts 139,50 euro (prijs is incl. gratis toegang tot ruim 100 sessies, lunch, middagsnack en netwerkborrel, excl. BTW.) 

 







 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.