Madurodam+Events+draait+vol+door+tijdens+grootschalige+verbouwing+van+het+attractiepark
Nieuws

Madurodam Events draait vol door tijdens grootschalige verbouwing van het attractiepark

EVENEMENTENLOCATIE ATTRACTIEPARK - Attractiepark Madurodam staat aan de vooravond van een grootschalige verbouwing van het park. Het attractiepark gaat daarvoor enkele maanden dicht, maar de evenementenlocaties van Madurodam Events draaien volop door.

De miniatuurstad viert volgend jaar haar 60e verjaardag en grijpt deze mijlpaal aan om het park te verfraaien. 'Het park wordt verrassender, veel actiever en informatiever, zodat we ook op de lange termijn voor jong en oud een aantrekkelijke attractie blijven. De bekende, karakteristieke miniaturen blijven het hart van het nieuwe Madurodam vormen. Ze worden onderverdeeld in drie gebieden: ‘water als vriend en vijand’, ‘oude binnensteden’ en ‘Nederland als inspiratiebron voor de wereld’ (architectuur, innovaties, entertainment en design)', aldus Marie-José Welter sales manager Madurodam Events.

Om deze plannen te realiseren gaat de miniatuurstad dicht voor het publiek van 1 november 2011 tot en met 31 maart 2012. Welter: 'De evenementfaciliteiten van Madurodam blijven gedurende de sluitingsperiode wél geopend voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. De vernieuwingen zullen uitsluitend plaatsvinden buiten in de miniatuurstad. De evenementenfaciliteiten zullen niet door de verbouwing worden geraakt. Sterker nog, u krijgt een uniek kijkje achter de schermen van het tot stand komen van het nieuwe Madurodam. Waar mogelijk zullen we de unieke en gezellige sfeer van het miniatuurstadje naar binnen halen. Een aantal van onze maquettes wordt naar binnen verplaatst, zodat deze gewoon te bewonderen zijn.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.