Herrezen+eventlocatie+aan+de+oever+van+de+Amstel
Nieuws

Herrezen eventlocatie aan de oever van de Amstel

EVENEMENTENLOCATIE - Vandaag opent Amstel Boathouse haar deuren als restaurant en zakelijke evenementenlocatie. Jeanine en Pim hebben het roer, als de nieuwe eigenaren van het voormalige Mirandapaviljoen, volledig omgegooid. Hun visie: ‘dé plek creëren waar mensen graag willen zijn. Persoonlijke aandacht, verbinding met het water en goed eten en drinken vormen hierbij de kern.’ Met zeven gerenoveerde zalen, een compleet nieuwe uitstraling van het pand en verrassende menu’s is het team van Amstel Boathouse klaar om de eventbranche te laten zien wat ze in huis hebben!

Fotocredits: Amstel Boathouse - amstelboathouse.nl

Amstel Boathouse is één van de locaties in de stad Amsterdam, in een groene omgeving aan het water, die zich kan onderscheiden door het bieden van een grote plenaire zaal in combinatie met diverse break-out ruimtes. Er zijn acht zalen in verschillende stijlen, met een capaciteit variërend van 12 tot 350 personen per zaal, die allen beschikken over eigen faciliteiten en in verschillende combinaties kunnen worden ingezet. Naast de twee ruimtes die beschikbaar zijn voor ontvangst of kleine gezelschappen, zijn er drie tuinzalen met een glazen dak, een eigen ingang, bar en garderobe mogelijkheden. De grootste zalen, Hollandia en de Oranjezaal, bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een klassieke uitstraling met kroonluchters. Deze verdieping is uitgebreid met een eigen dakterras met uitzicht over het Martin Luther Kingpark.

‘We hebben een grote keuken en bieden dus eigen catering. In totaal kan onze keuken 700 personen tegelijk aan, waarbij het restaurant en onze eventzalen afzonderlijk van elkaar kunnen draaien. Omdat je simpelweg niet meer van deze tijd bent als je niet bezig bent met duurzaamheid, werken we met verse producten van lokale leveranciers en serveren we ieder seizoen een ander menu. Door een wisselende selectie van gerechten ‘Uit het water’, ‘Van het land’ en vegetarische opties is er voor ieder wat wils. We moeten nog écht ontdekt worden, maar iedereen die hier tot nu toe is geweest gaat met een glimlach weer weg’, zegt Jeanine Geurst, eigenaresse van de nieuwe eventlocatie.

Voor bedrijfsfeesten en evenementen biedt Amstel Boathouse vanaf komende zomer ook verschillende activiteiten. 'Zo kan je bij ons gaan suppen op het water, e-biken door de stad én werken we samen met diverse rederijen. Een eigen steiger maakt het mogelijk om ook zelf aan te meren. We staan open voor nieuwe leveranciers; zowel ter land, ter zee als in de lucht. Er kan hier zelfs een helikopter landen. De mogelijkheden zijn dus oneindig.’

Kijk voor meer informatie of de mogelijkheden voor events op www.amstelboathouse.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.