Evenementbedrijf%3F+Dan+is+dit+uw+eigen+bedrijfsuitje%2E%2E%2Een+wereldrecord
Nieuws

Evenementbedrijf? Dan is dit uw eigen bedrijfsuitje...en wereldrecord

BEACHRBANCHEBARBECUE - We zijn los: de eerste 120 eventprofs en opdrachtgevers hebben hun kaart al besteld voor het bedrijfsuitje van de eventbranche zelf: BeachBrancheBarbecue 2017 op maandag 3 juli 2017 bij strandclub WIJ in Scheveningen. 'Mooi om te zien dat veel eventbedrijven ook echt met een team van collega's komen.'



Robin van Leeuwen van EventBranche.nl, de organisator van de #BBBQ17: 'Mooi om te zien dat er vanuit alle hoeken van de eventbranche en uit opdrachtgeverskant de inschrijvingen binnenvliegen. Stel je toch eens voor dat we bij ons 7,5 jarig bestaan van EventBranche.nl ook echt richting de 750 eventprofs gaan. Het is natuurlijk met een geintje begonnen, maar we kunnen nu wel met zekerheid zeggen dat de #BBBQ17 het wereldrecord 'Allergrootste netwerkevenement op het strand, in combinatie met volleybaltoernooi, in een eventbranche ter wereld' gaat breken.

Ook voor u is de #BBBQ17 het perfecte bedrijfsuitje: netwerken, plezier, ontspanning, samen zijn, lekker eten en drinken én topentertainment! Er is maar één actie nodig: klik op onderstaande button:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.