Dennis+Weening+presenteert+Gouden+Giraffe+Event+Awards
Nieuws

Dennis Weening presenteert Gouden Giraffe Event Awards

GOUDEN GIRAFFE - Binnen het verrassende concept van Xsaga zal Dennis Weening de presentatie verzorgen van alle voorspelbare én onvoorspelbare momenten tijdens de Gouden Giraffe Award uitreiking op 10 februari in DeFabrique in Utrecht.




 

De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV het onderdeel Stennis en werd hij benaderd door Veronica om op te treden als het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica. In de afgelopen jaren is Dennis te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio op 3FM en bleek hij de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’

In 2008 wordt RTL5 de zender waar Dennis te zien was in het programma RockNation, samen met AT oprichter Edwin Jansen. Eind 2008 gaat hij op reis voor het programma RTL Travel. In 2009 heeft Dennis definitief zijn naam gevestigd bij RTL5 en tekent hij een contract bij de zender.



Dat deze editie van de Gouden Giraffe anders dan anders wordt is een feit. 'Verrassing, daar is onze branche voor op de wereld gezet. We roepen om het hardst dat wij als geen ander kunnen verbazen, verwonderen en verrassen. Nou dan is de Gouden Giraffe het podium om dat echt met z'n allen te doen. Daarom gaan we op 10 februari in De Fabrique, naast het eren van de beste eventcases, ons vak vieren. Wij begeven ons op de marktplaats van creativiteit en dus moeten we ons vak vieren op het marktplein van evenementen', is de ietwat cryptische tip van de sluier die Patrick Roubroeks (Xsaga) geeft.
>> Koop hier uw kaarten voor de awardshow

De Gouden Giraffe Event Awards worden mede mogelijk gemaakt door:


 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.