Corpus+kijkt+trots+terug+op+awardwinnende+%27Lijf+Communicatie%27
Nieuws

Corpus kijkt trots terug op awardwinnende 'Lijf Communicatie'

EVENEMENTENLOCATIE CONGRESLOCATIE - De toekenning van de Gouden Giraffe 2016 in de categorie ‘congressen’ aan WOMEN Inc. is een bekroning – als die er niet al was in de persoon van Hare Majesteit Koningin Máxima – voor een bijeenkomst waar thema en locatie naadloos op elkaar aansloten. Dat concludeert onder meer evenementenlocatie Corpus Congress Centre die perfect aansloot bij het thema van het congres.

CORPUS Congress Centre was begin maart 2016 de locatie voor een baanbrekende bijeenkomst van WOMEN Inc., hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. Een vrouwenlichaam verschilt wezenlijk van een mannenlichaam maar de gezondheidszorg is grotendeels gebaseerd op het mannelijk lichaam: in onderzoek, preventie, diagnose en behandeling. De vraag die dan ook centraal stond was 'Wat is de winst van gendersensitieve gezondheidszorg voor vrouwen, mannen, zorgprofessionals en de BV Nederland?'

In aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima konden deelnemers elkaar over dit thema spreken in plenaire sessies en tijdens workshops die verspreid door het gebouw werden gehouden. CORPUS stond deze dag exclusief ter beschikking van WOMEN Inc. De communicatie werd precies een maand later – op Wereldgezondheidsdag - kracht bijgezet door een bijzondere uiting op het pand van CORPUS die de mensfiguur spiegelde in een vrouw die daarbij de oproep deed die centraal stond in de publiekscampagne: ‘behandel me als een dame’.

Corpus exclusief
Buiten de (school)vakanties is de educatieve attractie ‘reis door de mens’ op maandag gesloten voor publiek en dit biedt dus uitstekende mogelijkheden biedt om het gehele pand – inclusief alle verdiepingen van het interactieve gedeelte en de ruimtes van de twee horecapunten - tegen een scherpe prijsstelling te gebruiken. Natuurlijk kan de ‘reis door de mens’ niet ontbreken: deze is in te zetten als workshop of tussendoortje en draagt bij aan de aantrekkingskracht van de bijeenkomst.  Dezelfde mogelijkheden om het pand van CORPUS exclusief voor de eigen organisatie te gebruiken zijn – afhankelijk van het seizoen  - ook op andere dagen in overleg bespreekbaar. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.