Livetime Productions gekozen tot 'Favorite Technical Production Company'

21-04-2017 - EVENEMENTENTECHNIEK - Vorige week vonden de Dutch Live Entertainment Production Awards plaats in de AFAS Live. Een speciale award show die sinds 2015 in het leven is geroepen om juist eens de bedrijven achter de schermen eens in het zonnetje te zetten. Hierbij is Livetime Productions uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Favorite Technical Production Company'.

Vol trots kreeg de technisch producent de prijs overhandigd uit handen van Lyan Verburg, dirigent van de Jostiband, voor wie zij afgelopen jaar de technische productie van hun 50-jarig jubileum hebben mogen verzorgen in de Ziggo Dome. Tevens spraken 2 cliënten van Ipse de Bruggen de winnaar toe met indrukwekkende woorden over de bijzondere warme, respectvolle en persoonlijke samenwerking met hun tijdens de productie van hun jubileum.

Ampco Flashlight Rental ontving uit handen van Lee Towers de prijs voor Favorite Show Company. De prijs voor Favorite Production Company werd uitgereikt door Nicolette van Dam aan RTL Live Entertainment. Laetitia Griffith bekroonde TSC Crowd Management met de prijs voor Favorite Service Company. Overige winnaars zijn Willem Westermann (Favorite Person), Jeroen ten Brinke (The Bart Clement Award for Favorite Creative Person) en The Powershop (Favorite Site Company). De avond werd afgesloten door de uitreiking van de Special Achievement Award. Deze ging naar ID&T-oprichter Duncan Stutterheim.

Marcel Albers, van Stichting Dutch Live Entertainment Awards: 'Dit was een prachtige avond in een zeer mooie setting op een ideale locatie. Wanneer je deze ingrediënten koppelt aan een indrukwekkende lijst van genomineerden en winnaars, dan mogen we als organisatie alleen maar dankbaar en trots zijn. Zeker ook vanwege de waardering vanuit de industrie en alle support van de productionele partners dit jaar.'

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vré en Jos van der Vegt.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Livetime Productions BV

  Livetime Productions is gespecialiseerd in technische productie van evenementen, festivals en televisieproducties.
 2. Faber Audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een snel groeiend, toonaangevend bedrijf op de Europese verhuurmarkt van LED-schermen en in de...
 3. Pronorm

  Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban experiences.
 4. Univate

  audiovisueel, innovatie, spectaculair, corporate events, communicatie projecten, partner, totaal belevenissen
 5. MK2 Audiovisueel BV

  Met meer dan 15 jaar ervaring is MK2 dé toeleverancier voor uw audiovisuele concept. Door de jarenlange ervaring...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners