Livetime Productions gekozen tot 'Favorite Technical Production Company'

21-04-2017 - EVENEMENTENTECHNIEK - Vorige week vonden de Dutch Live Entertainment Production Awards plaats in de AFAS Live. Een speciale award show die sinds 2015 in het leven is geroepen om juist eens de bedrijven achter de schermen eens in het zonnetje te zetten. Hierbij is Livetime Productions uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Favorite Technical Production Company'.

Vol trots kreeg de technisch producent de prijs overhandigd uit handen van Lyan Verburg, dirigent van de Jostiband, voor wie zij afgelopen jaar de technische productie van hun 50-jarig jubileum hebben mogen verzorgen in de Ziggo Dome. Tevens spraken 2 cliënten van Ipse de Bruggen de winnaar toe met indrukwekkende woorden over de bijzondere warme, respectvolle en persoonlijke samenwerking met hun tijdens de productie van hun jubileum.

Ampco Flashlight Rental ontving uit handen van Lee Towers de prijs voor Favorite Show Company. De prijs voor Favorite Production Company werd uitgereikt door Nicolette van Dam aan RTL Live Entertainment. Laetitia Griffith bekroonde TSC Crowd Management met de prijs voor Favorite Service Company. Overige winnaars zijn Willem Westermann (Favorite Person), Jeroen ten Brinke (The Bart Clement Award for Favorite Creative Person) en The Powershop (Favorite Site Company). De avond werd afgesloten door de uitreiking van de Special Achievement Award. Deze ging naar ID&T-oprichter Duncan Stutterheim.

Marcel Albers, van Stichting Dutch Live Entertainment Awards: 'Dit was een prachtige avond in een zeer mooie setting op een ideale locatie. Wanneer je deze ingrediënten koppelt aan een indrukwekkende lijst van genomineerden en winnaars, dan mogen we als organisatie alleen maar dankbaar en trots zijn. Zeker ook vanwege de waardering vanuit de industrie en alle support van de productionele partners dit jaar.'

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vré en Jos van der Vegt.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. PRG Production Resource Group

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier voor evenementen.
 2. Pronorm

  Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban experiences.
 3. NicLen B.V.

  NicLen B.V. te Bunschoten, is een Dry Hire Verhuurmaatschappij van professioneel licht en rigging. Wij putten uit de...
 4. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 5. BIS Event Rental

  Als u wel eens zakelijke evenementen organiseert, weet u het… goede audiovisuele ondersteuning is onmisbaar voor...

EventBranche supporting partners