Live+streamen+van+een+event+via+Periscope%3F+Kijk+mee%21
Nieuws

Live streamen van een event via Periscope? Kijk mee!

EVENEMENTEN LIVE STREAM - SocialLane, onze partner in social event promotie, is al enige tijd bezig met het stimuleren van de klantbeleving via onder meer Twitter en Facebook. Daar komt nu een extra dimensie bij doordat ze video opnames, interviews en sfeer impressies live gaan streamen via Periscope. SocialLane geeft graag een inkijkje.

Jochem van Loon van SocialLane: 'Periscope is een live stream toepassing uit de stal van Twitter. Het geeft gebruikers de gelegenheid om de video die men maakt direct uit te zenden en op Twitter te plaatsen. Wat als groot voordeel heeft dat je de beleving van het evenement direct aan de buitenwereld kan tonen. Waarmee je direct je bereik vergroot en het publiek kan tonen wat er gaande is op het evenement in kwestie.' Een interessante kosteloze oplossing om uw event zelf of door uw gasten te streamen en dus de content hybride te maken voor een grotere doelgroep dan uw live gast.

Aanstaande woensdag zal SocialLane de webcare gaan doen op het ondernemersontbijt van de gemeente Den Haag. Tijdens dit event wordt de ondernemersprijs Zilveren Ooievaar uitgereikt. SocialLane zal hier opnames van maken en deze zijn live te zien via Perioscope. Ben je benieuwd hoe dit nu exact in zijn werk gaat en wat het mogelijk kan aanvullen op het evenement wat jij organiseert? Download dan de Persicope App en kijk aanstaande woensdag tussen 08.00 en 10.00 mee via Periscope. Het evenement is ook te volgen via #oodenhaag en het ondernemersportaal @opdenhaag. Een ideale manier om eens te kijken wat de mogelijkheden en meerwaarde van live streaming kan zijn via Periscope.

Wilt u deze case volgen ter inspiratie?
- Download de gratis Periscope App in de appstore
- Volg het event via #oodenhaag en @opdenhaag
- Tune in tussen 08.00 en 10.00 uur

 

Wil je meer informatie over deze nieuwe manier van event beleving? Neem dan contact op met Jochem van Loon van SocialLane.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.