Libelle Zomerweek wint Cross Media Event van het Jaar

21-04-2017 - EVENTMARKETING - De Cross Media Awards gaan jaarlijks naar bedrijven met de beste crossmedia cases. Libelle Zomerweek dat bij de Gouden Giraffe Event Awards nog net naast het gouden beeld greep, won hier wel. In de categorie Cross Media Event ging Sanoma, SBS met de award naar huis.

Volgens de jury van de Cross Media Award is de Libelle Zomerweek de meest impactvolle en grootste in zijn soort. Net als de Gouden Giraffe jury werd de Libelle Zomerweek geroemd voor het jarenlange bestaan, de doorontwikkeling en het feit dat het evenement na jaren nog altijd zorgt voor de overbrugging van de 'oude' en nieuwe generatie Libelle-fans. Crossmediaal gezien, gebruikte Libelle onder meer het blad, het event zelf, maar ook Libelle TV en VR video's.

In de Cross Media Event categorie was ook de Albert Heijn genomineerd, een case waarmee de supermarktketen begin dit jaar nog de publieksprijs van de Gouden Giraffe binnen sleepte:

Genomineerden:
Albert Heijn | Allerhande Kerstfestival

Vertigo 6 | FIFA 17 Xperience
Viacom | MTV Music Week
VIRTUE | Keep Walking Colombia


Ruim voor het awardgeweld was EventBranche.nl zelf ook aanwezig op de Libelle Zomerweek en maakte daar haar eerste EventBranche TV Doc, over het ongekende succes van de Libelle Zomerweek:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. D&B eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 4. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie
 5. GameEvents

  GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners