Let%27s+Meet+%40+Atrium+Meeting+Centre%21+nieuwste+eventlocatie+van+Amsterdam
Nieuws

Let's Meet @ Atrium Meeting Centre! nieuwste eventlocatie van Amsterdam

EVENEMENTENLOCATIE VERGADERLOCATIE - Nice to meet you! Wij zijn het Atrium Meeting Centre. Een elegant en state-of-the art meeting centre op de Amsterdamse Zuidas, de ideale locatie voor u volgende meeting.

Locatie
Het Atrium Meeting Centre vindt u in het Atrium Gebouw op de Zuidas, op 7 minuten afstand van Schiphol Airport en op 10 minuten afstand van het centrum van Amsterdam. Het Atrium is een uniek en bekend kantoren pand welke de afgelopen maanden volledig verbouwd is tot een moderne en fijne werkplek.

Meeting Centre
Het Atrium Meeting Centre biedt 12 exclusieve meeting zalen geschikt voor 2 tot 80 personen. Of u nu een kleine meeting voor u collega’s wilt organiseren of een grote seminar voor internationale gasten, bij het Atrium Meeting Centre bent u aan het juiste adres. De professionele hostessen, gastvrije service en de beste koffie van de Zuidas garanderen een geslaagde meeting.

Alle zalen zijn ingericht met het meest comfortabele meubilair en de nieuwste audiovisuele apparatuur. Ook beschikt het meeting centre over een ruime en modern ingerichte lobby, welke uitermate geschikt is voor het ontvangst, registratie, een heerlijke lunch of een informele borrel.

Atrium Meeting Centre Part II
Eind september 2017 opent het nieuwe gedeelte van het Atrium Meeting Centre. Waarbij het Atrium Meeting Centre wordt uitbreid met zeven grote meeting zalen en een high end Auditorium voor 135 personen.

Kennismakingskorting
Bent u benieuwd naar de services van het Atrium Meeting Centre?  Bij het tonen van dit artikel ontvangt u een eenmalige introductie korting van 15% op u volgende meeting. Deze actie is geldig tot 31 mei 2017.

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u gerust contact opnemen met de dames van het Atrium Meeting Centre via meetingcentre@atriumamsterdam.nl of via + 3 (0) 20 540 02 05. We hope to meet you soon!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.