Learn+from+the+Best+in+De+Kuip%3A+leer+van+de+beste+events+van+Nederland
Nieuws

Learn from the Best in De Kuip: leer van de beste events van Nederland

GOUDEN GIRAFFE - De Gouden Giraffe heeft dit jaar een compleet nieuwe lading en concept. Niet alleen is de award inmiddels gepositioneerd als een impact-award, voor evenementen met het grootste effect, het event zelf is in 2-en geknipt. De inschrijving voor het evenement waar de genomineerden zichzelf presenteren, Learn from the Best in de Kuip Rotterdam op 14 december, is inmiddels geopend, en het gaat snel! Reserveer dus nu uw tickets.

'De reden om dit keer twee evenementen te organiseren is eigenlijk 3-ledig. Vanuit de historie van de Gouden Giraffe hebben we binnen onze enquetes duidelijk bloot kunnen leggen, dat veel mensen niet exact weten waarom een case wint of waarom niet. Daarnaast vinden wij dat de genomineerden een uitgebreid podium verdienen. Tot slot is het dé kans voor branchecollega's om zich te laten inspireren door het beste van het beste. Als dit evenement er als neveneffect ook voorzorgt dat door de media-aandacht de Nederlandse communicatie- en marketingprofessionals inzien wat de kracht van live is, dan bereiken we ook nog eens ons overkoepelende hoofddoel', aldus Sjoerd Weikamp, van EventBranche.nl.

Inmiddels heeft de organisatie 44 eventcases mogen verwachten en is de vakjury druk bezig met beoordelen. Momenteel staat er een lijst van alle ingezonden cases online op EventBranche.nl. Volgende week worden de genomineerden bekend gemaakt.

Ook aanwezig zijn tijdens Learn From The Best op 14 december bij stadion- en evenementenlocatie De Kuip in Rotterdam? Als lid bent u voor 25,- euro al aanwezig. Niet leden betalen 49,- euro. Tickets zijn te bestellen op www.gouden-giraffe.nl

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.