Laatste+kans%3A+exclusieve+netwerkreis+voor+eventorganisatoren
Nieuws

Laatste kans: exclusieve netwerkreis voor eventorganisatoren

EVENEMENTENLOCATIE NETWERKEVENEMENT – EventBranche.nl en MECC Maastricht zetten op 11 en 12 januari 2017 een netwerkevenement neer dat zijn weerga niet kent. Aan de vooravond van InterClassics Maastricht 2017 bent u onze gast voor een unieke belevenis van Maastrichtse gastvrijheid, culinaire hoogstandjes en de allermooiste oldtimers.

Volledig verzorgd (kosteloos)
Op 11 januari vertrekt u om 14.00 uur per bus vanaf Utrecht Centraal. Rond 16.00 uur komt u aan bij NH Hotel MECC/Maastricht. U kunt inchecken even relaxen en genieten van een drankje en borrelhapje in de lobby van het hotel. Vanaf 19.00 is er een tafel gereserveerd tijdens de Preview Night.

Preview Night
Aan de vooravond van InterClassics Maastricht, dé oldtimerbeurs van de Benelux, vindt op woensdag 11 januari de exclusieve TopMobiel Preview Night plaats. Een exclusieve avond tussen de classics. U geniet tussen de mooiste klassieke auto’s van een topdiner verzorgt door sterrenkok Sergio Herman, eigenaar van restaurant Pure-C in Cadzand (één Michelin ster) en The Jane in Antwerpen (twee Michelin sterren). De avond ‘If you can dream it, you can do it (Enzo Ferrari) wordt afgesloten met een afterparty. Na een goede nachtrust in NH Hotels krijgt u een kijkje achter de schermen van beurs- en evenementenlocatie MECC Maastricht en InterClassics Maastricht. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om InterClassics te bezoeken, om vervolgens in het begin van de middag per bus weer terug te reizen naar Utrecht.

Hoe kunt u hierbij aanwezig zijn?
Bent u eventmanager of opdrachtgever van een bedrijf, of organisator van zakelijke of publieksevenementen? Dan komt u in aanmerking voor één van de laatste exclusieve plaatsen voor deze netwerkreis. Wilt u mee? Stuur dan een mail naar Askin Ozay van EventBranche.nl askin@eventbranche.nl, met daarin uw naw-gegevens, bedrijf en functie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.