Kronenburg+10+jaar+preferred+supplier+bij+Jaarbeurs+Utrecht
Nieuws

Kronenburg 10 jaar preferred supplier bij Jaarbeurs Utrecht

EVENEMENTEN HOSTESS SERVICE PROMOTIE - Bestaat het nog: trouw? Jazeker, ook in de eventbranche, want deze week vierde Kronenburg en Jaarbeurs Utrecht hun 10-jarig preferred supplier-schap. Het leverde George Zapantoulis een Kronenburg taart op.

Om dit jubileum te vieren trakteerde Kronenburg deze week de medewerkers van de Jaarbeurs op taart. 'Kronenburg is maar liefst 10 jaar gevestigd in de Jaarbeurs en is preferred supplier op het gebied van hosts en hostesses voor beurzen, congressen en evenementen in de Jaarbeurs', aldus Kim Kronenburg van het hostess en promotie bedrijf.

'Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik hoogzwanger met George Zapantoulis om de tafel zat om onze plannen vorm te geven. Vlak daarna werd onze vestiging in de Jaarbeurs geopend door Peter Rosier. Ja, dat zijn van die momenten die je nooit meer vergeet', aldus Kronenburg. 'En als je dan hoort dat een partner zo tevreden is dat ze de samenwerking weer willen voorzetten dan zijn wij natuurlijk zo trots als een pauw op onze hosts en hostesses, want zij maken tenslotte het verschil.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.