Kosjere+events+verzorgt+kosjere+catering
Nieuws

Kosjere events verzorgt kosjere catering

PARTYCATERING - Een Nederlander en een Marokkaan die kosjer koken. Waarom? De drijvende krachten achter Kosjere events, Mohamed Maharoui & Vincent Banning, spelen in op de vraag vanuit de Joodse gemeenschap naar modern kosjere eten.

Door een mix van de Franse-, Hollandse- en Arabische keuken hebben zij een creatieve kijk op de mogelijkheden om Kosjere events en catering van een modern elan te voorzien. Dit alles op basis van dagverse en ambachtelijk bereide kosjere gerechten. Maharoui en Banning beschikken samen over meer dan 45 jaar aan culinaire ervaring.

Gegarandeerd kosjer
Kosjere events beschikt over 3 totaal gescheiden keukens; Parve-, vlees- en zuivelkeuken. 'Onze vlees- en zuivelkeuken is in mei 2013 gerealiseerd en voldoet aan alle gestelde eisen. Door samen te werken met diverse toezichthouders, een rabbijn, en gerenommeerde leveranciers levert Kosjere Events een 100% Glatt kosjere product. Vanaf 1 juni 2013 is Kosjere Events by Mo gusto & Chef at home operationeel; vanuit Amsterdam bedienen wij binnen- en buitenland met kosjere events.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.