Koninklijke+Beuk+ontvangen+op+Paleis+Noordeinde
Nieuws

Koninklijke Beuk ontvangen op Paleis Noordeinde

TOELEVERANCIERS EVENEMENTENVERVOER - Enkele weken na de inhuldiging van Koning Willem-Alexander, zijn directie en chauffeurs van Koninklijke Beuk, als dank voor hun inzet bij ceremonies en feestelijkheden, ontvangen op Paleis Noordeinde in Den Haag.

‘Naast de directie kregen onze chauffeurs ook een persoonlijke uitnodiging. Dit zegt wel iets over de oprechte waardering voor onze dienstverlening. Het Koninklijk Staldepartement heeft veel aandacht besteed aan ons bezoek. We werden gastvrij onthaald met mooie woorden en attenties en kregen een uitgebreide rondleiding door de stallen. Het is voor iedereen leuk om een kijkje achter de schermen van de Koninklijke Stallen te mogen nemen, maar voor professionele beroepschauffeurs met kennis van voertuigen en logistieke uitdagingen is het nog aansprekender’, aldus Eric Beuk, directeur.

‘Vervoersopdrachten voor het Koninklijk Staldepartement zijn tot in detail geregisseerd. Als chauffeur verlenen wij onze diensten conform het doorgenomen draaiboek, rijden regelmatig onder escorte van motoragenten en voeren alle wensen uit van het VCC (Vervoer Coördinatie Centrum). Het was indrukwekkend om over het voorafgaande proces van vervoerswens tot uitvoering te kunnen praten met verantwoordelijke medewerkers van het Koninklijk Staldepartement’, aldus Bas Duizer, touringcarchauffeur.

Koninklijke Beuk uit Noordwijk beschouwt het vervoer rondom de inhuldiging van Koning Willem-Alexander als één van de hoogtepunten uit hun 107-jarig bestaan. Zij vinden het zeer bijzonder om als koninklijk bedrijf vele van de nationale en internationale koninklijke gasten van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Beatrix te mogen rijden.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.