Kennis- en netwerkevent voor MICE-professionals: where will Brussels take you?

14-08-2017 - MICE - Where will Brussels take you? Deze slogan luidt een nieuw tijdperk in voor de toeristische promotie van Brussel. Sinds begin dit jaar is Brussels namelijk zelfstandig op de markt als MICE- en reisbestemming met een eigen vertegenwoordiging in Amsterdam. Om die reden organiseert Visit.Brussels op 2 oktober een kennis- en netwerkevent voor MICE professionals. Brussels neemt je mee naar de onlangs gerenoveerde eventlocatie Strandzuid en brengt je op de hoogte van alle cijfers,trends en ontwikkelingen in de MICE-branche.

Brussel, hoofdstad van 500 miljoen Europeanen, maakt deel uit van de zogenaamde 'Power Cities' (een selecte groep van belangrijke beslissings- en reflectiecentra). Als internationale bestemming met ruim 60.000 events, meetings, groepsreizen en incentives per jaar is Brussel kampioen in het organiseren en sinds kort uitgeroepen tot 1e Congresstad wereldwijd.

Met zijn vele culturen (183 verschillende nationaliteiten) is het een cosmopolitische stad op mensenformaat, die naast de bekende attracties als Manneken Pis, Atomium, Mini Europe, EU etc. , overladen is met festivals en culturele activiteiten. Van wereldklasse opera in de Muntschouwburg, kunst in het Paleis voor Schone Kunsten BOZAR, tentoonstellingen in de tientallen musea, een bezoek aan één van de onderzoeksparken en technische kweekvijvers. Ontdek de stad met een ervaren gids, te voet, op de fiets of al joggend. Voor jong en oud; in Brussel is altijd iets te beleven!

Door zijn centrale ligging in Europa zijn Amsterdam, Londen, Parijs en Keulen in amper twee uur met de hogesnelheidstrein te bereiken. Wie landt op de luchthaven Zaventem is per trein slechts 20 minuten verwijderd van het stadscentrum. Brussel biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden voor groepsreizen, congressen en incentives. Van bijeenkomsten in de top van het Atomium, een bezoek aan de Europese Instellingen of dineren in een tram die langs de mooiste plekjes van de stad rijdt. Kortom, een kwaliteitsbestemming die naast zijn verfijnde keuken over een innoverend en duurzaam karakter beschikt.

Meet Visit.Brussels@Strandzuid
Tijdens Meet Visit.Brussels@Strandzuid kunt u als zakelijke reis-, event- en leisureprofessional genieten van een interessant plenair programma (met o.a. de trends en ontwikkelingen op het gebied van toegankelijkheid, evenementen, meetings en incentives), speeddaten met MICE-professionals en partners van Visit.Brussels, de (event)mogelijkheden van het onlangs gerenoveerde Strandzuid ontdekken én bent u onze gast tijdens de netwerkborrel met een unieke belevenis van Belgische gastvrijheid en bourgondische culinaire hoogstandjes.
Bent u erbij?

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...
 3. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 4. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 5. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners