Joost+Ligthart+nieuwe+directeur+Horeca+bij+de+Van+den+Tweel+Groep
Nieuws

Joost Ligthart nieuwe directeur Horeca bij de Van den Tweel Groep

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Onlangs is Joost Ligthart aangesteld als Directeur Horeca bij de Van den Tweel Groep. Hij is o.a. verantwoordelijk voor Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo en Golden Tulip Ampt van Nijkerk.

Ligthart is geen onbekende naam in de eventbranche, zo was hij enkele jaren betrokken bij Hof van Saksen. De komende periode heeft Ligthart veel interessante activiteiten in de planning staan voor Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo. Zo overnachten drie grote voetbalclubs tijdens hun trainingskampen in het hotel en worden alle bedden vervangen door luxe boxsprings.

Vanaf 15 juli is iedere hotelkamer uitgerust met een luxe boxspring van topkwaliteit. Daarnaast worden ook de dekbedden, kussens en het linnengoed vervangen. 'Naast deze vernieuwing hebben we deze zomer ook nog andere activiteiten op het programma staan. Deze maand strijken er namelijk drie voetbalclubs in ons hotel neer tijdens hun trainingskampen. Wij zijn zeer trots dat wij de spelers en staf van Feyenoord en de Spaanse clubs Real Sociedad en Levante mogen ontvangen', aldus Ligthart.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.