Jillz%3A+het+zomerdrankje+van+2017+op+jouw+event%3F
Nieuws

Jillz: het zomerdrankje van 2017 op jouw event?

EVENEMENTEN DRANKLEVERANCIER - Iedereen geniet van het warme weer en fantaseert al volop over de rest van de zomer. Maar nog belangrijker: wát wordt het drankje van deze zomer? Een lekker koud biertje of willen we iets fruitigs?! Ciders zijn de trend van deze zomer! Waar Frankrijk en Engeland al ruim op ons voor lopen is het nu tijd voor Nederland om deze drank volledig op de kaart te zetten.

Cider is een verfrissende drank gemaakt uit het sap van appels. Tijdens de appeloogst in oktober worden de beste ciderappels geselecteerd. Deze worden geoogst, geperst en gefermenteerd waarbij de alcohol ontstaat. Cider is er in veel verschillende smaken: van fris tot bitter en van droog tot zoet. De heerlijke appelcider van Jillz waar we al jaren zo dol op zijn, wordt steeds populairder nu de cider zo upcoming is. Vertrouwd en helemaal van nu, een tijd waarin we maar geen genoeg krijgen van ciders en zon!

De Jillz-klassiekers
De drankjes van Jillz hebben allemaal als basis een verfrissende, sparkling appelcider. Naast de Original is er ook de friszoete optie Jillz Raspberry met framboos. Jillz Original en Jillz Raspberry zijn zowel mét (5,0%) alcohol als zonder alcohol verkrijgbaar: Jillz Original 0.0% en Jillz Raspberry 0.0%. Net zo lekker, maar met 40 procent minder calorieën. Tip: serveer Jillz met veel ijs en maak het af met een schijfje appel en een partje limoen. Niet alleen een feest om naar te kijken maar ook om te drinken.

Jillz op jouw evenement
Wat kan Jillz voor jou betekenen op een evenement? Jillz biedt jou en jouw genodigden een verfrissende en sprankelende cider voor tijdens de borrel of gedurende een evenement. Cider is de trend van dit moment en met Jillz speel je hier perfect op in.

Als je op zoek bent naar een sparkling en verfrissend alternatief om te genieten van het moment of van elkaar is Jillz hét perfecte drankje. Jillz is ontwikkeld door en voor vrouwen. Dat betekent natuurlijk niet dat mannen het niet kunnen drinken, want Jillz is gewoon onweerstaanbaar lekker.

Voor meer informaties over onze evenementen, kan je natuurlijk naar onze website www.jillz.nl

 

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.