Inspiration+360+haalt+zwaargewichten+onder+sprekers+als+wereldsterren+naar+Nederland
Nieuws

Inspiration 360 haalt zwaargewichten onder sprekers als wereldsterren naar Nederland

SPREKERS SPREKERSBUREAU - 13.000 mensen kunnen straks aanwezig zijn in de Ziggo Dome in Amsterdam om naar sprekers te luisteren, geïnspireerd te raken en te leren in een setting die van de sprekers artiesten maakt. AFAS koppelde haar naam aan het event en legt uit waarom.

Quality Bookings en Just Media Group vonden in AFAS Software een partner voor het gewaagde event en hebben de lijst aan sprekers inmiddels rond. AFAS heeft grote verwachtingen van het 'Het wordt een mega-evenement. Een evenement dat nog nooit eerder is gedaan in Nederland', aldus AFAS-marketing-directeur Martijn Delahaye:

'Inspiration360 biedt ondernemend en ambitieus Nederland een bijzondere avond uit met inspiratie op wereldniveau. Een avond waarin ondernemers en professionals aan de hand van bijzondere verhalen een volgende stap kunnen zetten in het overwinnen van belangrijke uitdagingen in hun persoonlijke ontwikkeling, hun organisatie en de samenleving', laat Robert de Vries van sprekersbureau Quality Bookings weten.

Inspiration360 biedt ondernemers, topmanagers en ambitieuze professionals in Nederland inspiratie en top entertainment met sprekers van wereldklasse, zoals Richard Branson, Al Gore en Bear Grylls. Het evenement is toegankelijk voor een groot publiek met 13.000 beschikbare plekken in de Ziggo Dome in Amsterdam met ticketprijzen vanaf 60,50 euro. 'Als je sprekers van dit niveau naar Nederland haalt, dan moet je daar ook wat tegenover zetten. Letterlijk. We hebben gezocht naar de beste presentatoren die weten wat het is om voor een grote zaal te staan en grote namen te interviewen. Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz voldoen alle twee aan die eis. Met hen zijn we ervan overtuigd dat de avond in goede handen is', kijkt De Vries vooruit naar een gewaagd, bijna on-Nederlands, concept.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.