Incentive+naar+Olympische+Spelen+voor+beste+salesmensen+van+Bilderberg
Nieuws

Incentive naar Olympische Spelen voor beste salesmensen van Bilderberg

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Bilderberg heeft de winnaars bekend gemaakt van de incentive ‘Sales Olympics 2012’. Mirjam van Reek (Director of Sales Bilderberg Europa Hotel Scheveningen), Liesbeth van Belkom (Key Account Manager Bilderberg) en de medewerkers van de reserveringsafdeling van Hotel De Bilderberg realiseerden in de eerste helft van 2012 de beste sales resultaten en worden daarvoor allemaal beloond met een reis voor twee personen naar de Olympische Spelen in Londen.

De incentive liep over de eerste helft van 2012 en gold voor de medewerkers van sales en reserveringen. 'Om de doelstellingen voor de zakelijke markt dit jaar te halen, moet er door de betrokkenen maximaal worden gepresteerd, vergelijkbaar met de sporters op de Olympische Spelen die van 27 juli tot en met 12 augustus worden gehouden in Londen', aldus de motivering van Bilderberg voor de incentive.

Grote uitdaging
Dries van der Vossen Algemeen Directeur van Bilderberg. 'In het jaar van de Spelen wilden we graag een olympisch tintje geven aan de sales incentive. Omdat we in deze economisch mindere tijd voor een grote uitdaging staan en een maximale inspanning van onze medewerkers vragen, wilden we deze dit jaar ook groots belonen en is het idee gelanceerd van de Sales Olympics 2012. Wij zijn niet alleen enorm trots op de winnaars, maar op alle medewerkers. Zij hebben het afgelopen half jaar laten zien dat het mogelijk is om ondanks deze bijzonder uitdagende tijden toch prachtige resultaten te halen.' 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.