Hotel voorbeeld, doet goed volgen in de eventbranche? Gratis smartphone!

08-08-2017 - EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Wat in de hotelindustrie in Azië al heel normaal is, komt nu naar Nederland. Handy, een smartphone aangeboden door het hotel om te gebruiken tijdens het verblijf. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft de primeur in Nederland en gaat Handy in elk geval een jaar lang aan haar gasten aanbieden. Ook iets voor de eventbusiness?

Bezoekers zullen Handy vinden in een houder op hun kamer. De smartphone is vrij te gebruiken tijdens het verblijf en biedt veel mogelijkheden. Zo kan de smartphone worden gebruikt om gratis lokaal maar ook internationaal te bellen. Daarnaast hebben gebruikers gratis toegang tot internet en 4G, wordt via de smartphone gestructureerde informatie aangeboden over de omgeving, kunnen gasten via het kamernummer gemakkelijk met elkaar bellen en kan door handige knoppen contact worden opgenomen met de verschillende services van het hotel.

Floris Licht (foto), General Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport: 'Onze gasten kunnen nu bij wijze van spreken even vanaf De Dam naar hun tante bellen in de US om hun ervaring van dat moment te delen. En dat allemaal gratis. Met Handy kan heel veel. Ik ben ervan overtuigd dat we de beleving van onze gasten hiermee nog verder kunnen optimaliseren.'

Voordelen voor hotels zelf
Voor hotels zelf moet Handy vooral voordelen bieden op het gebied van klantbeoordelingen en gebruik van de mogelijke alternatieve diensten. De app Tripadvisor wordt geïntegreerd aangeboden en uit ervaring blijken gasten via Handy gemiddeld een hogere waardering aan hotels te geven. De rating zou hiermee op een schaal van 1 tot 5 met 0,31 punten stijgen. Daarnaast worden er meer reviews verwacht. Omdat gasten gemakkelijk toegang hebben tot diensten van het hotel maken zij er vanzelfsprekend ook meer gebruik van.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague...
 2. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn van Scheveningen en op slechts 10 minuten van Den Haag, maakt Grand Hotel...
 3. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin...
 4. De Nieuwe Liefde

  De Nieuwe Liefde in Amsterdam is een monumentaal pand met een indrukwekkende...
 5. Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo

  Het Safari Meeting Centre is een professioneel congrescentrum in Burgers’ Zoo...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners