Hotel voorbeeld, doet goed volgen in de eventbranche? Gratis smartphone!

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
08 augustus 2017 13:22 uur
Hotel voorbeeld, doet goed volgen in de eventbranche? Gratis smartphone!

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - Wat in de hotelindustrie in Azië al heel normaal is, komt nu naar Nederland. Handy, een smartphone aangeboden door het hotel om te gebruiken tijdens het verblijf. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft de primeur in Nederland en gaat Handy in elk geval een jaar lang aan haar gasten aanbieden. Ook iets voor de eventbusiness?

Bezoekers zullen Handy vinden in een houder op hun kamer. De smartphone is vrij te gebruiken tijdens het verblijf en biedt veel mogelijkheden. Zo kan de smartphone worden gebruikt om gratis lokaal maar ook internationaal te bellen. Daarnaast hebben gebruikers gratis toegang tot internet en 4G, wordt via de smartphone gestructureerde informatie aangeboden over de omgeving, kunnen gasten via het kamernummer gemakkelijk met elkaar bellen en kan door handige knoppen contact worden opgenomen met de verschillende services van het hotel.

Floris Licht (foto), General Manager Novotel Amsterdam Schiphol Airport: 'Onze gasten kunnen nu bij wijze van spreken even vanaf De Dam naar hun tante bellen in de US om hun ervaring van dat moment te delen. En dat allemaal gratis. Met Handy kan heel veel. Ik ben ervan overtuigd dat we de beleving van onze gasten hiermee nog verder kunnen optimaliseren.'

Voordelen voor hotels zelf
Voor hotels zelf moet Handy vooral voordelen bieden op het gebied van klantbeoordelingen en gebruik van de mogelijke alternatieve diensten. De app Tripadvisor wordt geïntegreerd aangeboden en uit ervaring blijken gasten via Handy gemiddeld een hogere waardering aan hotels te geven. De rating zou hiermee op een schaal van 1 tot 5 met 0,31 punten stijgen. Daarnaast worden er meer reviews verwacht. Omdat gasten gemakkelijk toegang hebben tot diensten van het hotel maken zij er vanzelfsprekend ook meer gebruik van.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

  Uniek gelegen aan de prachtige kustlijn...
 2. 5&33 (art'otel amsterdam)

  Het art'otel is een bijzonder vijfsterren...
 3. Worldhotel Wings

  Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek...
 4. INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel

  INK Hotel Amsterdam is een luxe design...
 5. RAI Amsterdam

  Behalve voor de grote beurzen, congressen...

Stuur uw persbericht naar EventBranche.nl

Persberichten delen met de branche? Stuur uw bericht naar sjoerd@eventbranche.nl Tips nodig?

 


 

Neem een abonnement op ons vakblad en de Brancheborrels voor 159,- euro
EventBranche supporting partners:

     

       
                               
           

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group