Honderd nieuwkomers ontmoeten experts tijdens speeddates bij Brancheborrel Amstel Boathouse

09-06-2017 - EVENEMENTENLOCATIE INNOVATIE TOOLS - Tijdens de Eventbranche Borrel bij Amstel Boathouse kregen 100 nieuwkomers de kans om te speeddaten met ervaren leden. Na het succes van de online tool van NetworkTables.com bij Worldhotel Wings, maakte EventBranche wederom gebruik van deze nieuwe samenwerking.

Nieuwkomers konden voorafgaand aan het evenement via NetworkTables.com aangeven met welke expert zij in gesprek wilden gaan; dat resulteerde in 45 effectieve 1-on-1 sessies met  gespreksonderwerpen als ‘The future of event technology’, ‘Catering traditie vs. trends’ en ‘Meetings & Incentives’. De dag voor het evenement ontvingen alle honderd nieuwkomers een gepersonaliseerd schema met een overzicht van hun speeddates. De tool van Networktables garandeert 5 nieuwe contacten binnen één uur. ‘Erg fijn dat jullie dit aanbieden voor mensen zoals ik als nieuwkomer! Ik zou dit concept graag in de toekomst terugzien. Misschien een event voor enkel nieuwkomers?’ en ‘Leuk dat jullie dit zo oppakken! Ik vond vooral ook de energie naar de nieuwkomers heel goed om te zien’ waren enkele reacties van nieuwkomers uit de enquête.

Robin van Leeuwen van Eventbranche: ‘Onze nieuwe leden waarderen matchmaking met NetworkTables, want zo komen ze op basis van interesses in contact met ervaren leden. We horen ook dat leden zaken met elkaar gaan doen, nadat ze op basis van een thema met elkaar in contact gekomen zijn. Doordat nieuwkomers zichzelf inschreven voor expertsessies, waren zij extra gemotiveerd om te komen en was er maar één persoon die niet kwam opdagen. De showrate was dus erg hoog en daar worden we blij van!’

 

Speciaal voor Eventbranche-leden gratis adviesgesprek en 20% korting
Organiseer je binnenkort een evenement met rondetafels, workshops en/of speeddates (denk ook aan Meet the Speaker-sessies, diners, investormeetings, matchmakingsessies)? En wil je graag meer weten hoe je jouw event ROI kunt boosten? Vraag een gratis adviesgesprek aan met meeting design expert Querine Lap (Querine@networktables.com en +31852080102). Eventbranche-leden krijgen tot en met 31 augustus 2017 20% korting op de diensten van NetworkTables.com.


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners