Holland+Hostess+Service+nieuwe+preferred+supplier+Jaarbeurs+Utrecht
Nieuws

Holland Hostess Service nieuwe preferred supplier Jaarbeurs Utrecht

EVENEMENTEN HOSTESS PROMOTIE - Vanaf januari 2012 is Holland Hostess Service aangewezen als preferred supplier van de Jaarbeurs Utrecht. Exposanten die deelnemen aan een beurs of evenement in de Jaarbeurs Utrecht hebben de keuze om met Holland Hostess Service samen te werken.

Hiermee geeft Jaarbeurs Utrecht aan dat zij Holland Hostess Service aanbevelen voor ondersteuning tijdens beursdeelname en evenementen. VNU Exhibitions, onderdeel van Jaarbeurs Utrecht, werkt al geruime tijd succesvol samen met Holland Hostess Service. De volgende stap naar preferred supplier van de Jaarbeurs Utrecht was dan ook snel gezet.

Holland Hostess Service is een professioneel full-service hostessbureau en gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning bij evenementen, beurzen en congressen. De nieuwe preferred supplier van de Jaarbeurs heeft ruime ervaring met persoonlijke begeleiding van internationale hoogwaardigheidsbekleders, het verzorgen van een volledig getrainde ‘bemanning’ van beursstand en beursbezoekers registratie.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.