Hmore+kiest+voor+Oude+Verkeerstoren+op+Schiphol+als+verrassende+eventlocatie
Nieuws

Hmore kiest voor Oude Verkeerstoren op Schiphol als verrassende eventlocatie

EVENEMENTENLOCATIE VERGADERLOCATIE - Ook al is het locatielandschap in Nederland aardig volgroeid, toch blijft het steeds weer een zoektocht naar die originele, unieke en bovenal passende evenementenlocatie. HMore vond die eventlocatie voor het 5-jarig bestaan. Het magazine koos voor Flight Stimulator Training & Incentives Oude Verkeerstoren op Schiphol-Oost.

HMore bestaat 5 jaar en dat werd groots gevierd met de lancering van de 9de editie van HMore magazine op 27 juni bij Flight Simulator Training & Incentives in de Oude Verkeerstoren op Schiphol-Oost. Zij gebruikten de  bovenste drie etages van deze evenementenlocatie op Schiphol voor dit evenement. Het vijfde jaar van HMore Magazine vormde een mooi lustrum samen met de viering van 100 jaar Schiphol. Vandaar de keuze voor Flight Simulator Training & Incentives op Schiphol-Oost. De Oude Verkeerstoren was geheel aangekleed in HMore stijl. Deelnemers konden daarbij ook een stukje vliegen in de Boeing 737 van Flight Simulator Training & Incentives.

HMore is het 200 pagina’s dikke glossy magazine van ondernemers en winkeliers, voor B2B en inwoners van de regio Haarlemmermeer en Schiphol. De CCO van de Schiphol Group, André van den Berg, nam het eerste exemplaar in ontvangst en gaf zijn visie voor Schiphol en lichte een tipje van de sluier van de plannen in de komende jaren.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.