Het evenementenmerk van Nederland...

14-07-2017 - EVENTMARKETING LIVE COMMUNICATIE - Bedrijven of merken, overheidsinstellingen of goede doelen, het event en live onderdeel in hun bedrijfsstrategie is bijna niet meer weg te denken. Maar wat is nou het merk waar u van zegt: dat is echt het evenementenmerk van Nederland?

Namens EventBranche.nl mogen we nog wel eens gastcolleges geven of spreken binnen bedrijven over de kracht van eventmarketing en live communicatie. Dat gaat veel verder dan een moment, maar dan spreken we over de belangrijke rol van LIVE binnen de huidige marketing- en communicatiemixen, over gedragsveranderingsprocessen en over het bouwen en laden van een merk/product/bedrijf/organisatie/onderwerp.

We vragen dan ook vaak: welk merk is volgens jullie echt 'geladen' door evenementen, welk merk weet zich met events perfect te vermarkten, de boodschap over te brengen, klanten te werven en te binden...Tot een paar jaar terug kregen we dan heel vaak Red Bull te horen. En terecht. Maar wat denkt u als eventprof? Wat zijn de 'evenementenmerken' van Nederland, welke bedrijven of merken zetten events op de meest doordachte en impactvolle wijze in? Wij zouden het heel leuk vinden om daarover onder dit artiel te discussieren, dus kom maar op: wat is uw favoriete evenementenmerk en waarom?

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 4. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens...
 5. Blue Boat Company

  Bent u op zoek naar een echte Amsterdamse kroeg of privéruimte voor een lunch...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners