Het+evenementenmerk+van+Nederland%2E%2E%2E
Nieuws

Het evenementenmerk van Nederland...

EVENTMARKETING LIVE COMMUNICATIE - Bedrijven of merken, overheidsinstellingen of goede doelen, het event en live onderdeel in hun bedrijfsstrategie is bijna niet meer weg te denken. Maar wat is nou het merk waar u van zegt: dat is echt het evenementenmerk van Nederland?

Namens EventBranche.nl mogen we nog wel eens gastcolleges geven of spreken binnen bedrijven over de kracht van eventmarketing en live communicatie. Dat gaat veel verder dan een moment, maar dan spreken we over de belangrijke rol van LIVE binnen de huidige marketing- en communicatiemixen, over gedragsveranderingsprocessen en over het bouwen en laden van een merk/product/bedrijf/organisatie/onderwerp.

We vragen dan ook vaak: welk merk is volgens jullie echt 'geladen' door evenementen, welk merk weet zich met events perfect te vermarkten, de boodschap over te brengen, klanten te werven en te binden...Tot een paar jaar terug kregen we dan heel vaak Red Bull te horen. En terecht. Maar wat denkt u als eventprof? Wat zijn de 'evenementenmerken' van Nederland, welke bedrijven of merken zetten events op de meest doordachte en impactvolle wijze in? Wij zouden het heel leuk vinden om daarover onder dit artiel te discussieren, dus kom maar op: wat is uw favoriete evenementenmerk en waarom?

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.