Het+beste+evenement+van+Europa%3A+Samsung+met+S7+Lifechanger+Park
Nieuws

Het beste evenement van Europa: Samsung met S7 Lifechanger Park

EUROPEAN BEST EVENT AWARDS - Samsung is de grote overall winnaar van de EuBEA 2016, de awards voor de beste evenementen van Europa. Samen met het Franse bureau Magic Garden & Chiel France zette Samsung France een complete beleveniswereld neer rondom de S7 en de virtual reality mogelijkheden: S7 Lifechanger Park.


Beste evenement van Europa: ZILVER voor Decrocher la Lune
Op de tweede plaats een evenement waarbij twee jaar lang in de 'community' van een stad een theaterproject werd opgezet om de mensen weer nader tot elkaar te krijgen. Niet alleen kwam de hele stad kijken naar een topevenement, maar het event zorgde ervoor dat maar liefst 5 procent van de gehele bevolking van de stad betrokken raakte bij het project:

 


Beste evenement van Europa: BRONS voor Epicenter Moscow
Op de derde plaats overal en dus het op 1 na beste evenement van Europa: Epicenter Moscow. Prachtig hoe vooral tijdens de live jurypitch nog maar weer eens werd aangetoond dat de nieuwe generatie er aan komt. Met compeet andere opvattingen, conceptideeen en uitvoer ontstond een evenement met 28000 bezoekers in de locatie én 28 miljoen (!) online toeschouwers.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.